Бранка Соврлић и њен супруг Садик Пашић имају огромно богатство, те певачица важи за једну од најбогатијих на нашим просторима.

Бранка је у више наврата истицала да пати због тога што се није остварила као мајка што јој је била велика жеља.

- Желела сам да имам децу, али се није дало. Прво је ратни период био много стресан, па и супругу је погинуо отац... Касније сам хтела да идем на вантелесну оплодњу, јер сам знала да су неке моје колегинице ишле и добиле барем по једно дете, али стицајем околности нисам отишла. Мислили смо: "Ма, има времена", а време је само одмицало.. - причала је Бранка за Информер својевремено.

Фото: АТА имагес

 

 

Једном приликом изјавила је да јој је џаба све због тога што нема своје дете.

- Паја, односно Садик Пашић, мој муж, и ја смо стекли много. Без лажне скромности, ми смо милионери, али волела бих да имамо много мање, а да нам је Бог, односно та нека виша сила, судбина, подарила децу, односно бар једно дете. Овако би неко рекао џаба све. Једноставно нам се није дало да у савршеном браку са много љубави и поштовања постанемо и родитељи. Бог изгледа не да све - испричала је певачица за "Српски телеграф".

Фото: АТА имагес

 

 

Како је даље навела, децу и унуке свог брата доживљава као своје и веома им је привржена.

Није радила хируршке интервенције

Иако важи за једну од најбогатијих певачица наше јавне сцене, Бранка је истакла да никада није имала естетске захвате.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам присталица пластичних операција, треба се неговати, ко воли нек изволи. Мене је страх да ако ме сецну, могу да погоде неки нерв, па да се искривим. Толико година сам на сцени, од почетка ме неки људи прате и глупо је да се правим ја сам да имам двадесет година - рекла је она недавно за Гранд.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: