Ђорђе Ђоковић, најмлађи брат најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића, који је заједно са супругом дао 3.000 евра за настрадале у Босни и Херцеговини, у својевремено је истакао да је одувек маштао да буде свој човек и да оствари успехе за које ће моћи да каже да су његови.

- Одмалена сам желео да будем свој човек, да цео живот вредно радим и зарадим сваки динар. Често чујем како причају да живим од славе и новца мог брата и да ми је то једино занимање, али на такве коментаре се не осврћем. Свако има право на своје мишељење. Најважније је да се издигнем изнад свега тога - рекао је недавно Ђорђе којег су људи у јавности упознали као Новаковог брата, пре него што је постао директор "Сербиа Опена".

Фото: АТА имагес

 

 

- То је тачно, али тениски турнир "Сербиа Опен" није мој примаран посао. Имам неколико фирми у иностранству, у разним индустријама, на које сам поносан. Турнир могу да дефинишем као право задовољство у коме уживам већ неколико година. То је један предиван догађај који широм света нашу земљу и наш народ представља на најлепши могући начин и због којег је велики број људи посетио наш Београд. Поносан сам на успех који смо направили са овим турниром и надам се да ћемо и у будућности успети да обезбедимо лиценцу свима који воле овај спорт да наставе да гледају најбољи светски тенис у нашем главном граду. Поред тога, кошарка је један од мојих омиљених спортова. Већ неко време радим на великом пројекту о којем ћу, надам се, ускоро моћи нешто више да кажем - напомиње Ђоковић који за крај открива.

Фото: Инстаграм принтскрин/саскавеселинов

 

 

- За изузетно кратко време успео сам да изградим интернационалну каријеру, да се наметнем као лидер у великим корпорацијама и, на крају, да започнем сопствене пословне пројекте и отворим фирме на које сам јако поносан. Читав мој професионални пут од уласка у индустрију финансија до великих пројеката и успеха готово је филмски и врло радо ћу једног дана причати о томе - закључује Ђорђе Ђоковић. 

БОНУС ВИДЕО