Кад они причају, њихова прича постаје филмски сценарио, а обичан догађај постаје права авантура. Упознајте два знака која увек зачине стварност дозом преувеличавања и театралности!

Близанци

Близанци су комуникатори зодијака, мајстори разговора, али кад им понестане материјала, спремни су да мало додају "боје" својој причи. Овај ваздушни знак воли добру причу, а понекад ће "прилагодити" детаље да би ствар била узбудљивија. Можда ће вам испричати како су се скоро изгубили на путовању, иако су само погрешно скренули, или како су упознали славну личност која је заправо само прошла поред њих у гужви. Близанци су ти који ће преувеличати сваку ситуацију, не из лоше намере, већ из жеље да очарају публику и одрже напету атмосферу.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Ако желите праву позоришну представу у стварном животу, позовите Лава. Овај ватрени знак воли пажњу и зна како да је задржи, па ће свака његова прича бити прави спектакл. Кад Лав препричава неки догађај, очекујте театралност, наглашене изразе лица и повремене паузе за драматичан учинак. Њима обичне реченице нису довољне – Лав ће вам испричати како је "својим херојским напорима" спасио ситуацију, чак и ако се радило о проналаску даљинског управљача испод јастука. Лав једноставно воли да буде у средишту пажње и неће допустити да чињенице стану на пут доброј причи.

БОНУС ВИДЕО: