Популарна српска уметница Милица Милша позната је по многобројним, сада већ можемо рећи култним улогама, које су јој донеле и титулу најплаћеније глумице.

Тако ју је, како су писали домаћи медији, управо серија "Игра судбине" учинила богатијом за невероватних 227.700 евра.

Међутим, иако данас нема проблеме са финансијама, није одувек било тако. 

Фото: Катарина Михајловић

 

 

- Мени је потпуно нормално да у животу некад немате пара за инфостан. То је све живот. Некад имате, некад немате. И кад сам имала и кад нисам имала ни 200 динара у џепу имала сам моју породицу. Увек смо се држали и увек нам је било лепо. Исто је, то нема везе са новцем и имањем, испричала је Милица у емисији 'Магазин Ин'.

Живот глумице није увек био лак, те тако ретко говори о свом приватном животу, али је познато да има сина Антонија Исаковића, којег је родила на четвртој години студија, када је остала самохрана мајка.

Првих шест година била је самохрана мајка, а о оцу њеног сина никада није рекла ни реч."

- Била сам на четвртој години студија када сам се породила и првих шест година, односно док Жарко није постао део наших живота, била сам му и отац и мајка. Било је много и лепих и тешких тренутака, као што то обично бива у животу, али имала сам огромну помоћ својих родитеља који су у то време били "простирка" на коју сам могла да сручим сав терет. Рећи ћу вам само податак да се Антоније родио 9. априла, а ја сам крајем маја са дипломском представом играла у Атељеу 212. То не бих могла да изведем без огромне подршке мајке и оца", рекла је Милица 2017. године у интервјуу за "Сторy".

БОНУС ВИДЕО: