Шеик  је два месеца пре почетка концерта резерисао своје место. Закупио је централни сепаре како би био уз бину. Цеца у том граду наступа 15. новембра. Како извор сазнаје, дао је све од себе само да добије ово место: 

- Чим су карте биле пуштене у продају, међу првима су људи из шеиковог протокола дошли по улазнице. Објаснили су да њихов шеф жели ВИП сепаре који се налази испред саме бине, како би уживао и у песми, али и у погледу на жену којом је очаран - испричао је добро обавештени извор и додао да је и сам био изненађен тиме што арапски држављани слушају нашу музику и што уопште знају српске певаче.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

- Рекли су нам да је шеик већ имао прилике да чује Цецу, али нису знали да ли ју је слушао уживо или му је неко пуштао њене песме, спотове... Рекао им је и да би волео да је лично упозна, те да јој каже колико му се допада. Купили су 10 карата и платили су сепаре два месеца пре самог концерта. Не сумњамо да броје дане до Цециног доласка у Дубаи - рекао је извор. 

За Цецин наступ у поменутом граду интересовање је невероватно, толико да су морали да појачају капацитет клуба у ком певачица наступа. На сајту "Балкан мјузик ивентс" недавно је објављено да је концерт месец и по дана раније распродат, те да су морали да прошире клуб.

- Очекивали смо добар одзив, али ипак не у толикој мери. Очигледно Цеца није само највећа балканска звезда већ је звезда у целом свету, па и у Емиратима. У Дубаију има пуно наших људи из свих бивших југословенских република и сви они с нестрпљењем ишчекују 15. новембар како би уживали у многобројним Цециним хитовима. Али не само они. Многи ће у Дубаи доћи туристички, а свој одмор планирају баш у време њеног концерта, како би могли да дођу. Добио сам доста позива и резервација из Србије, Црне Горе, Хрватске, али и из Швајцарске, Аустрије па чак и из Америке - рекао је Ђорђе Пешић испред "Балкан мјузик ивентса".

Због Цеце, у Дубаији ће отпутовати и Катарина Грујић, Марина Висковић, Каја Остојић и друге.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: