Марија Шерифовић испричала је како је успела да скине чак седам килограма за месец дана. Наиме, Марија је консултовала нутриционисту, а резултати су били одмах очигледни. Певачица је испричала и шта је јела у току дана.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб маријасерифовиц

 

Марија је пила зелени чај који је богат састојцима, као што је катехин и управо они подстичу мршављење и заслужни су за сагоревање масних наслага.

После јутарњег напитка на ред је долазио једноставан доручак. Реч је о паленти коју можете да спремите са водом, а једна кесица кошта око 160 динара. Марија у паленту често дода немасни сир.

 


- Доручкујем паленту, која је далеко лепша када се спрема на путеру, али ја је правим на води и са њом конзумирам млади сир који има мало масноће.

- Волим и овсене пахуљице са јабуком, кивијем, неколико бадема, можете да додате и суве шљиве. Кришка здравог хлеба, који не једем често, врло је укусна уз ћурећа прса, салату и парадајз - открила је Марија како изгледа њен јеловник и додала да за ручак углавном бира пилетину, свињске крменадле, бифтек или рибу - рекла је Марија Шерифовић. 

Блиц / Курир