Када људи дођу у неке касније године, све мање обраћају пажњу на свој рођендан. Многи мисле да је то бесмислено још увек славити, радовати се, али ту лежи огромна "замка" и грешка коју одрасли праве.

Рођендан је важан дан за нашу енергију. То би требало да буде дан радости, славља, добрих вибрација, тренутак када се можете још више повезати са собом.

Према старом веровању, на рођендан треба да будете срећни и захвални.

Фото: Профимедиа

 

Када се пробудите, захвалите се на свему лепом што вам се издешавало до сада. Избаците из главе све ружне и лоше мисли, јер је веома битно у каквој сте вибрацији баш тог дана.

Још у давним данима веровало се да оно што зрачите на свој рођендан, то привлачите целе године. Сукоби, негативне емоције и агресија су неприхватљиви јер ће блокирати проток чисте енергије, а вас учинити рањивим за негативне коментаре и токсичне људе.

Веровања и обичаји на рођендан:

- Не позајмљујте ништа од других дан пре свог рођендана и на сам дан. У супротном, верује се да ће вас током целе године прогонити финансијски проблеми.

- Заштитите се од комуникације са токсичним људима, већ се окружите најближима који вам доносе љубав и радост.

- Не славите рођендан унапред, верује се да доноси лошу срећу.

Фото: Профимедиа

 

- Избегните све негативне емоције, већ се потрудите да будете целог дана позитивно расположени.

- Не свађајте се и не улазите у конфликт са другима, већ створите на дан свог рођендана атмосферу мира и позитивне енергије.

- Не осуђујте људе који су вам донели поклон који вам се не допада, већ будите искрени и захвални за сваки дар.

БОНУС ВИДЕО: