У свим домаћим медијима је недавно одјекнула вест да је против Марка Миљковића званично подигнута оптужница. Он је недавно био у центру скандала када је због свађе са комшијама провео у затвору скоро 48 сати, а потом, како се наводи, напао полицијске службенике. Марко се касније овим поводом огласио и открио у каквим је сада односима са комшијом.

Против Миљковића Треће основно јавно тужилаштво у Београду поднело је оптужни предлог због напада на службено лице.

Њему је захтев у којем је наведено до детаља све што је учинио 15. маја, када је због напада на комшије и напада на служебно лице, приведен.

Фото: АТА имагес

 

 

Миљковић је усликао захтев и објавио на друштвеним мрежама:

Фото: Инстаграм принтскрин/марко.миљковиц

 

 

У истом се наводи да је направио прекшрај из чак три члана, те да су га полицијски служебници затекли у алкохолисаном стању, када их вређао. Наводи се и да је супруг Луне Ђогани одбијао да му се уради алкотест, те да је претио.

Фото: Инстаграм принтскрин/марко.миљковиц

 

 

Он се нашалио са захтевом који му је стигао из тужилаштва, те написао: "Да ли ово личи на мене? Ја бих рекао да личи у неким малим сегментима".

Тужилаштво је Трећем основном суду предложило да окривљеног Миљковића огласи кривим и да га за једно извршено кривично дело осуди на казну затвора од три месеца, а за фруго на казну од шест месеци, те да буде осуђен на јединствену казну затвора од седам месеци, у коју ће бити урачунато и време које је провео у задржавању, а које му се рачуна од 14. маја у 00.50 сати, када је ухапшен.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: