Познати глумац Драган Бјелогрлић омиљени је међу публиком због својих фантастичних улога у многобројним серијама и филмовима.

Драган је већ деценијама присутан на јавној сцени, о његовом приватном животу се мало тога зна.

Фото: АТА имагс

 

 

Иако се зна да је Бјелин син, Алексеј Блејогрлић, кренуо очевим стопама, те је до сада већ имао неколико великих улога, мало је познато да глумац има и две сестре из света познатих.

Једна од њих је поп певачица Зорана Павић која је Драганова сестра од тетке, а о њиховом сродству интензивније је почело да се говори након што су, заједно са Николом Којом, обрадили песму "Некако с пролећа".

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Певачица је својевремено говорила о Бјели, те открила зашто јој никада није дао глумачку улогу.

- Ја сам превасходно певачица, а ако нешто имамо у овој земљи, то су глумци. Искрено, неке ствари које сам радила уз емотивну подршку свог брата трудила сам се да урадим донекле сама. Причам о монодрами “Кад жена воли”, коју је он издао, а коју сам ја урадила у неком другом аранжману. Ван памети је да он мене као сестру зове да глумим поред оваквих глумаца.

Зорана и Бјела одрасли су на салашу у Војводини

Зорана је својевремено открила за Блиц како је изгледало њено детињство, те признала да је најлепше успомене везују за салаш у Војводини на ком је одрастала управо са глумцем.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Мајка и отац су ми радили у Београду, а ја сам овај период живота провела код маминих родитеља на војвођанском салашу. Кроз дом Бјелогрлића је увек пролазило много људи јер су били вредни, радни и цењени. У то доба су славе биле забрањене, па се цела породица окупљала поводом великих празника, те када би кућа након тога остајала празна мислила сам да ће срце да ми препукне. Исто је важило за посете мојих родитеља викендом и растанке са њима. На све то, када су се развели, долазили су одвојено, па сам двоструко патила због њихових одлазака, а разводили су се три пута пре коначног растанка - открила је певачица.

Марина Воденичар тумачила лик Бјелине сестре у "Сенкама над Балканом"

Друга сестра Драгана Бјелогрлића, а уједно и његова колегиница јесте Марина Воденичар. Драгана и Ивану повезује родбина из Баранде, а никада нису јавно говорили о свом односу.

Фото: АТА имагес/М. Млађен

 

 

Њих двоје гледали смо заједно у серији "Вратиће се роде" чија се радња одвија управо у Баранди, а Марина је имала улогу и у Бјелиној серији "Сенке над Балканом" где је тумачила лик његове сестре Смиље.

Глумица се, иначе, појављивала и у другим познатим пројектима као што су серије "Клан", "Ургентни центар", "Синђелићи", "Кости", "Мјешовити брак".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: