Популарни глумац који у хит трилеру игра главног јунака Уроша Перића доживео је незгоду током друге сезоне док је снимао једну од најзахтевнијих сцена. 

Фото: АТА имагес

 

- Серија обилује атрактивним акционим сценама и наравно да је било и мањих повреда глумаца. Раша Буквић је у сцени туче у импровизованом базену у којем се ниво воде мењао, у једном тренутку  ударио зубе. Срећом, није било ништа озбиљно и успео је без проблема да заврши снимање - испричала је својевремено за Информер продуценткиња ове серије Теа Королија.

Била и сцена у којој Мима (Рале Миленковић) улази у Перићеву кућу и млатара пиштољем пред његовом децом Уном (Милица Гојковић) и Виданом (Исток Шунтер).

- То је драмска и емотивна сцена у којој Мима чека Уроша у дневној соби и малтретира му децу. Било је веома захтевно за рад и то смо снимали цео дан, иако можда гледаоцима тако не делује. И сцена у којој Дардан Бериша (Арбен Бајрактарај) саопштава супрузи Теути (Греса Паласка) да им је ћерка погинула такође је била веома исцрпљујућа - објаснила је тада Королија.

Фото: АТА имагес

 

Раша Буквић каже да у "Беси" није желео да користи дублера.

- Имао сам осећај да могу сам све то да изведем. Вероватно због тога што сам већ имао сусрета с тим жанром у досадашњем раду, па сам одлучио да ми није потребна замена - рекао је Буквић.

Информер