Милан је раније говорио о романси са старијом парнерком и тада истакао да у таквој констелацији односа не види ништа лоше.

Фото: Тањуг/Архива Новости

 

 

- Био сам у вези са старијом девојком, био сам и са млађом, имао сам дивне односе, дивне везе са неким дивним особама. У свим тим везама далеко више су ме интересовале неке друге ствари, а не разлика у годинама или сличне тривијалности. Ако се две особе препознају и желе да буду једна са другом, ко је тај отац морала, која је то друштвена норма која ће да пропише да то није у реду? - причао је Мраић за "Story".

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Међутим, оно што је шира јавност можда заборавила јесте да је глумац имао и раније љубавне потресе, попут оног са хрватском глумицом Нином Виолић која је од њега старија осамнаест година, а био је и са познатом колумнисткињом Вањом Бахиљ а она је старија тек девет година. Тај раскид Милан је такође образложио уз наговештај да су медији били превелики притисак за њих двоје.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

- Ми смо чували везу од медија али није нам то увек полазило за руком. Та веза је сада већ давно завршена. Али зашто то некога занима? Људи би требало да се баве својим односима и не улазе у туђе - оградио се Милан.

Данас, када је поново сингл, можда би неким старијим дамама значио савет како да освоје младог глумца, а ево шта је он рекао о томе.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Bahilj (@modrocrvena)

 

- Идеално би било да упознавање са том потенцијалном особом крене без њеног предзнанја о мом животу, али то је све теже. Читао сам да Моника Белучи није знала ко је Винсент Касел када су почели да се забављају, па се надам да је онда ипак могуће. Ако може Винсент, могу и ја - нашалио се глумац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Bahilj (@modrocrvena)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".