Естрадна уметница и њен супруг Вељко Пиљкић потрудили су се да у кући у Старој Пазови организују прославу рођендана за њиховог сина Јакова. 

Певачица се определила за спектакуларну прославу са Јутјуб тематиком. Мали Јаков уживао је у три прелепе рођенданске торте, сласним мафинима и огромним балонима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/seka_aleksic

 

Малишани су имали и луна парк у коме су се забављали. Певачица се заједно играла са децом у замку. Клинци су били одушевљени забавом у дворишту. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/seka_aleksic

 

 

Сека је открила да би Јаков могао постати Јутјуб звезда. на Инстаграм профилу није крила колико јој значи овај дан и колико је сррећна и поносна на свог сина: 

- То је највећа радост. Ми смо већ заборавили рођендане, ни не радујемо се више, само чекамо поклоне. Јаков је пожелео ланац око врата. Он сматра да је репер и то не треба да му се ускрати. Морала сам да му купим неки мушки, да не би носио моје огрлице. Хтео је у школу да стави ланац преко дукса па сам му рекла да то није лепо. Смешни су обојица. Све ми вуче на то да ће бити Јутјуб звезда. Хода сам по кући и снима се. Тек је сада свестан да сам певачица. Подржаћу га у томе, само усмерити да буде дозирано и културно - рекла је Сека за домаће медије.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/seka_aleksic

 

 

БОНУС ВИДЕО: