Две велике светске лепотице, Никол Кидман и Салма Хајек недавно су се нашли у центру пажње јавнисти након што се појавио један интересантан видео са ревије Баленциаге током Недеље моде у Паризу 30. септембра.

Фото: Профимедиа

 

На се снимку који се појавио на мрежи током викенда се види како Салма гура колегиницу у страну током изласка на црвени тепих на којем су се фотографисале са Кејти Пери.

Након што је фотограф тражио још једну фотографију Никол је Хајекову која је била окренута леђима ка фотографима ухватила за руку и одгурнула је. Потом је пољубила Кејти и разменила неколико речи с њом пре него што је отишла.

 

 

Није јасно шта су аустралијска глумица (57) и Хајек рекли једно другом, али након што је Кидман отишла, Хајекова је рекала:

- Да, молим те. Савет.

Фото: Профимедиа

 

Потом се чуло "не треба ти", а онда је она поновила - Треба ми.

Хајек је затим позирала за неколико фотографија са Кејти којој је чини се то представљало право задовољство. 

Кидманова је доминирала у црној хаљини са са прозирним хулахопкама, штиклама и наочарима за сунце, док је Хајек носила црну хаљину са дубоким деколтеом.

Кидманови и Хајекови представници нису одмах одговорили на захтев медија за коментар поводом овог непријатног догађаја на црвеном тепиху међу глумицама

На друштвеним мрежама повела се дебата око тога због чега је Салма Кидманову хтела да "избаци из кадра", а многи су мишљенај да је жељна пажње.

Ово је био први пут да је Кидман виђена у јавности од смрти њене мајке почетком септембра.