У новим мемоарима с називом "Меланија" (Меланиа), објављеним 8. октобра, она се осврће на различите аспекте свог живота, укључујући подршку правима на абортус. Међутим, оно што је медијима посебно интересантно јесте да она и даље негира да је икада имала пластичне операције, а показала је и досад необјављене фотографије из младости у промо снимку својих мемоара.

Фото: X принтскрин/MELANIATRUMP

 

 

Ипак, др Гери Линков, истакнути пластични хирург из Њујорка, процењује да је Меланија потрошила око 203.000 долара на разне естетске корекције.

Његова анализа укључује операцију носа, филере, ботокс, па чак и затезање лица, а све то сугерише на трансформацију њеног изгледа током година.

Фото: Профимедиа

 

У видеу на Јутјуб платформи, који је привукао велику пажњу и има преко 400.000 прегледа, др Линков приказује Меланијине фотографије из 1987. када је имала само 17 година.

Он истиче њене природне карактеристике, али упоређујући слике из различитих периода њеног живота, сугерише да су неки аспекти њеног изгледа промењени.

Према његовим проценама, операција носа се десила негде око 1998. године, а отад су се, чини се, догодиле и друге интервенције.

Меланијине усне су се чиниле пунијим, што др Линков приписује могућој употреби колагена или силикона пре него што су филери постали одобрени.

 

 

У анализи њеног изгледа у четрдесетим годинама, др Линков примећује промене које указују на могуће затезање лица и употребу ботокса. Међутим, наглашава да су многи од ових захвата спекулативни и да је тешко донети коначне закључке без њеног признања.

Меланија је раније изјавила да је "против ботокса" и "против филера", наглашавајући да се брине о својој кожи и телу природним путем.

 

 

Док неки стручњаци сумњају у њене тврдње, др Гери Мотики, други пластични хирург, верује да су могући неки мањи захвати, као и операција носа.

БОНУС ВИДЕО:

(Срећна Република)