Певачица Романа Панић била је својевремено у вези са једним кипарским адвокатом, а детаље своје бурне везе изнела је гостујући у једној емисији.

Романа је открила да је накнадно сазнала да је њен партнер у тренутку када ју је просио добио дете са другом женом.

О својим љубавним бродоломима певачица је својевремено искрено причала гостујући у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

Фото: АТА имагес

 

- Могу да откријем да сам била у вези са дечком, живели смо заједно и та веза је пукла, али је био један тип човека где сам ја отишла напред у послу, што сваком мушкарцу прија до одређене мере, али када се пређе та нека линија ипак није лако мушкарцу да прати то. Онда се десио тај успешни адвокат који ми је посвећивао велику пажњу који ме у ствари опчинио тим неким стварима у том неком тадашњем мом времену, а ја сам тада имала 31 годину - рекла је тада Романа и додала:

- Мислим да свака жена пада на пажњу, на лепе речи. Била је оригинална прича, странац, све се дешавало као у некој бајци, првих шест месеци лудила. Доста сам проводила времена у иностранству, и на Кипру, и у Атини, Солуну и где год сам дошла певала сам, подржавао ме је у томе. Људи су били фасцинирани, а ја сам осетила да негде у иностранству људи препознају тај неки мој таленат и сензибилитет и понело ме је то све. А када вас пуно понесе, очекујете, али то тада нисам знала, обично дође и велико разочарење или пад, то се мени десило и заиста је било онако... Било је тешко.омана је из бајковите приче отишла у потпуно другу крајност.

- Морам да признам да у том неком времену, у тим неким ситуацијама то као да нисам била ја. Као да ме је неко, као неку лутку наводио да радим неке ствари које су многима биле нелогичне. То је било тешко јер је кроз манипулацију неких људи све у ствари било јавно. То је заиста много тешко за некога ко је толико емотиван као ја, чак и на неком здравственом нивоу то ми је јако штетило и шкодило. Тешке су то ствари када си сам и треба да се суочиш, а сви те дочекају као хијене. Чак сам упадала и у неке параноје да све то није случајно да ми је то неко наместио... У медијима су излазиле неке ствари о којима ја појма нисам имала. Онда сам се некако пробудила из свега тога и рекла сад је доста сад устајем и тражим грешку у себи - рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Мушкарац који је проси истовремено са другом женом добија дете...

- Док човек живи у прошлости не може да уђе у неку нову фазу и тог једног дана сам се пробудила и рекла сада је доста то више не постоји, то је једно искуство, ја идем даље, наћићу те неке грешке у себи које су неки други људи искористили и наслађивали се том мојом муком сад треба да нађем шта сам ја то радила погрешно и да наставим и идем даље - искрена је била.

- Било је заиста тешких момената. Нисам то хтела да откривам никоме, мада сам ја до те мере искрена да се то на мом лицу види. Ја могу да се трансформишем у десет минута, засијам и исто тако се и угасим. Толико сам била као нека отворена књига, пуштала сам људима да уђу у ту моју емоцију и опет кажем Бог награди ту искреност и нема шансе да вам кад тад не да награду за све то или ако нешто трпите или ту неку патњу ако је неправда, ипак после одређеног времена то све дође на своје.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: