Развод Џенифер Лопез и Бена Афлека још увек изазива пажњу у јавности, а док једни навијају за холивудски пар, други поручују да од помирења нема ништа.

Фото: Профимедиа

 

Међутим, ново светло је бачено на цео случај због прошлости Џеј Ло и фотографије на којој је у топлесу у друштву Шона Комбса, познатијег као Пи Диди, али и неколицине непознатих људи. 

Експлицитна фотографија на којој је тик до Дидија голих груди преплавила је мреже, а многи тврде да је управо због ове фотографије окончан њен брак са Беном Афлеком.

 

 

Како се даље наводи, експлицитних садржаја има још, а настали су у периоду када су Џеј Ло и Диди били емотивни партнери.

Фото: Профимедиа

 

Поводом спорне фотографије Лопезова се није оглашавала, али ни правни тим популарног Комбса.

Подсетимо, репер се и даље налази у затвору због оптужби да је део организованог криминала, односно трговине људима, као и организатор журки на којима су проститутке забављале велики број јавних личности Холивуда и на спорним журкама биле сексуално злостављане и под дејством јаких дрога.

Судија је заказала и коначно суђење Дидију и то за 5. мај 2025, до кад ће он бити у притвору, а његово суђење ће се одржати на исти дан као и Мет Гала, на којој је неколико пута био гост.

Иначе, Комбс је недавно затражио да му се предају сви докази како би могао да се припреми за одбрану на суђењу. Његов правни тим је тражио приступ свему што су федералне власти заплениле из реперових домова у Мајамију и Лос Анђелесу, укључујући мобилне телефоне, таблете, лаптопове и слично.