Рада Манојловић недавно је гостовала у једној емисији са колегом Драгомиром Деспићем, познатијим као Десингерица, након чега су се појавиле гласине да је певачица кокетирала с њим. Певачица се сада осврнула на гласине и открила да ли је блиска са њим.

Фото: АТА имагес

 

- Само ми није јасно, он је мене ујео, а наслови су били да ја кокетирам и ја сам се као на Десингерицу наложила (смех). А ја уствари не гледам у човека, гледам на другу страну, а он мене уједа. Није било да се Десингерици свиђа Рада, него Ради Десингерица - пожалила се Рада у разговору за Гранд на наслове који су је ставили у први план на многим порталима.

Рада је открила и да ли јој упркос свему прија тај присан однос са колегама, попут Деингерице.

- Наравно. Супер. Ми се тако уједамо међусобно (смех). Не - нагласила је Манојловићева уз смех.

Фото:АТА имагес

 

Она је одлучила да ипак стави тачку на спекулације о њиховом односу и да исприча ко ју је од свих колега највише угризао, а било је таквих.

- За срце? Момци су мене ујели за срце, истовремено и колеге, али Десингерица и ја смо овако супер. Он се у тој емисији откачио скроз. Генерално ми се откачимо и имамо супер конекцију иако се нисмо видели годину дана, од прошлог "Амиџи шоуа". Ми нисмо нешто да се дружимо него тако смо… Деси се нешто, нека енергија - испричала је Рада за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: