Близанци

Када сретнете Близанца, никада не можете бити сигурни ко је тачно пред вама. Овај знак рођен је с природним талентом за импровизацију и прилагођавање у сваком друштву. Једног тренутка могу бити дубокоумни филозофи, а већ следећег врцкави забављачи. Близанци су ти који увек имају нову причу, нови пројект или идеју, а све то често долази с мало гламура и шарма који може деловати као заводљива магла.

Зашто Близанци често крију своје право лице? Јер им је једноставно забавније играти различите улоге. Њихова знатижеља вуче их да истражују различите стране своје личности, а прилагодљивост им омогућава да се неприметно уклапају у различита друштва. У једном тренутку су пословни људи који имају све под контролом, док их већ следећег можете видети како сањаре о животу у егзотичним крајевима. Оно што је сигурно – с Близанцем вам никада неће бити досадно, али никада нећете знати јесте ли упознали њихову праву верзију.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Вага је знак који увек тежи равнотежи и савршенству, а то често значи да ће учинити све како би створила дојам хармоније, чак и кад ствари изнутра не изгледају тако идилично. Ваге су изврсне дипломате и уметници који воле оставити дојам да је њихов свет савршено укалупљен. Њихов спољни изглед често је дотеран до најситнијег детаља, а у друштвеним ситуацијама су смирене, елегантне и опуштене – барем тако изгледа.

Зашто Ваге играју ову игру? Зато што им је важно да их други виде као оличење склада и лепоте. Али, испод те глатке површине често се крије лавина осећања и несигурности. Вага жели бити омиљена, цењена и вољена, па ће радије створити савршену слику него показати своје унутрашње борбе. Њихова способност да сакрију несигурности иза осмеха и шарма чини их правим мајсторима илузије – пријатељски су настројени, али ретко ће допустити да неко завири испод фасаде коју су пажљиво изградили, преноси Index.hr.

БОНУС ВИДЕО: