Анђелка приватни живот крије од очију јавности, а како каже, пре пет година није могла ни да наслути где ће данас бити, али да је све изашло на добро.

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

- Лепо ми је у мом животу, у мојој свакодневици. Дивно је кад схватиш да, без обзира на то где си скренуо, имаш право да укључиш сва четири жмигавца, да убациш у рикверец, да кренеш да излазиш из те уличице… Има возача који ће ти трубити, јер су нервозни, има и оних којима није тешко да сачекају, а у суштини, све је до тебе. Ако ти у ‘тај ауто’ седнеш отворен и решен да видиш лепшу страну свега, онда те неће много потрести остали возачи. Кад си ти напет, онда те поремети чак и обично одсуство љубазности. Све креће од нас.

Овако говори о наследнику

- Ништа што сам урадила не доживљавам као неки невероватан подвиг. Упознала сам много храбрих особа. Мој син који се, наравно, још увек бави одељењским и школским темама, дође из школе с причом „морамо да направимо петицију, морамо да се изборимо за ово, време је да се каже оно” - рекла је она.

- По инерцији, јер сам тако васпитана, кажем му – немој да будеш дрвени адвокат, не мораш баш ти да се буниш. Чујем себе како понављам речи моје и вероватно свих мајки моје генерације. Неретко се зауставим, размислим и кажем му: ‘У ствари, причајте, па ако ви као екипа верујете да треба нешто да урадите, терајте то’. Не мислим да сам храбра, већ да сам се спојила са собом.

Фото: АТА имагес

 

Анђелка је открила шта је недавно добила од мужа.

- Волим изненађења. Од мужа сам недавно, неким другим поводом, добила поклон који ме је одушевио, а он се питао да ли ће ми се свидети. Пошто вози мотор, хтео је да ја имам своју кацигу, али не обичну, већ ју је цртајући и пишући по њој максимално персонализовао. Јакша ми увек нешто нацрта или напише, што је само по себи посебно, али и пријатељи умеју да погоде - казала је она.