Водитељка Сања Маринковић одувек је била позната као неко ко прича без длаке на језику на многе теме.

Фото: Инстаграм принтскрин/сањамаринковицоффициал

 

Она је већ дуго без емотивног партнера, а сада се дотакла и једне теме која многе интригира - вези без обавеза.

Ево какво мишљење водитељка има о томе.

- На првом месту храна. Многи имају проблем када је реч о тој похлепи, а друга искушења, ако мислиш на љубав, никад није лоше и да се даш неким искушењима која можда нису довољно морално оправдана, али ако то испуњава сваку од нас, онда, што да не.

Фото: АТА имагес

 

Сања сматра да везе без обавеза нису лоше уколико то чини живот лепшим жени.

- Докле год то не прави раздор у души једној жени, онда је све то прихватљиво. Ако ти то чини живот лепшим онда је то у реду. Осим ако није реч о превари. Ако је жени неопходна та се*суална сатисфакција, онда немам ништа против тога, рекла је Сања и открила шта мисли о томе што људи обично осуђују такво понашање.

- Сматрам да веза без обавеза није грех уколико је жена слободна и мушкарац слободан, па имају неку врсту договора. То је данас модерно, то су нови љубавни односи. Када сам ја одрастала то је било апсолутно непојмљиво, данас су околности такве да ако је жена слободна, задовољна, ако нема сталну везу није лоше да се преусти неким страствима, ако јој то чини живот лепшим. Не могу да кажем да је то увек емотивно добро за жену и не могу да кажем да то не боли, али ако она у томе тражи неку врсту задовољства што да не. Свакако је боље да свако од нас има неког емотивног партнера за сваки дан.