Популарна певачица Сека Алексић важи за неког ко је бритког језика, па често у јавности износи своје ставове, те се не либи да свој суд о јавним личностима и животу на "високој" нози.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Она је сада гостовала у једном подкасту, где је истакла да су многе ствари које јавне личности пласирају на друштвеним мрежама заправо заблуда и лаж.

 - Нормално је да једно дете носи тренерку три дана у школу док је не испрља, па онда кад је испркља, опере мама па опет се осуши па идемо поново. Није нормално да сваки дан мењаш гардеробу. То децо није нормално. Није људи нормално да гледате јавне личности све по друштвеним мрежама које рекламирају све и сваштаа, који рекламирају прескупе производе , шминку, скупе животе, Дубаи...То није нормално, то није истинит живот - одговорила је она на ""WTF"" радију.

Фото: АТА имагес/М. А.

 

- Нормално је да сте кући, да нисте у Дубаију, нормално је да једете пасуљ два дана или пуњене паприке, мусаку или сарму, није нормално да једете кавијар, гамборе, лигње и тако даље...сваки дан у Дубаију на тераси да снимате море то није нормално. То су лажни животи - закључила је она.

БОНУС ВИДЕО: