Лијам Пејн преминуо је одмах од вишеструких повреда укључујући фрактуру лобање изазване његовим падом са балкона хотела на трећем спрату. Шеф хитне службе Буенос Ајреса, Алберто Крешенти, рекао је да је бивши члан бенда "Оне Дирецтион" био ван наде за спашавање када су екипе стигле на лице места.

Фото: Профимедиа

 

 

- Наша улога је била да брзо кренемо тамо, пружимо медицинску помоћ и покушамо да га реанимирамо, али његове повреде водиле су у моменталну смрт. На основу онога што је мој тим видео, очигледно је дошло до фрактуре лобање и изузетно озбиљних повреда које су довеле до његове тренутне смрти - изјавио је Крешенти.

Службе хитне помоћи потврдиле су идентитет поп звезде (31) провером пасоша, а шеф Крешенти одбио је да коментарише извештаје да је певач можда био пијан или дрогиран. Такође је нагласио да још увек чекају на налазе обдукције и позвао све који журе са пресудом "да не претерују".

Фото: Профимедиа

 

 

Особље хотела рекло је полицији да се Лијам пријавио сам у луксузни хотел "ЦасаСур" у модерном предграђу аргентинске престонице Палермо, 10. октобра ове године. Сматрало се да је у граду да би се нашао са бившим колегом из "Оне Дирецтион" бенда, Најлом Хораном, који је наступао у "Мовие Стар" арени.

Лијамово тело уклоњено је из хотела у 20.38 х по локалном времену више од три сата након његовог фаталног пада.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: