Близанци

Жене рођене у знаку Близанаца често су виђене као најзахтевније супруге због своје двојакости и непредвидивости. Близанци су познати по својој променљивој природи, што може резултирати тиме да се у једном тренутку понашају на један начин, а у следећем потпуно другачије. Ова променљивост може створити фрустрације код партнера, који никада не зна шта да очекује.

Као ваздушни знак, Близанци су интелектуално усмерени, брзи и стално у потрази за новим стимулацијама. Њихова потреба за разноликошћу и новим искуствима може их учинити нестрпљивим и непредвидивим. У браку, жена Близанац може бити изузетно занимљива и забавна, али њена променљивост може довести до неспоразума и конфликата.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпије

Жене рођене у знаку Шкорпије познате су по својој интензивној природи и дубоким емоцијама, као и по потреби за контролом. Страствене су и посвећене, али њихова љубав често долази са дозом посесивности и љубоморе, што може отежати суживот. Траже потпуну преданост и лојалност од свог партнера, а сваки знак непоштовања или неверства може изазвати бурну реакцију.

Као водени знак, Шкорпије су вођене снажним емоцијама и дубоким осећајем правде и лојалности. Жене Шкорпије често осећају потребу да заштите себе и своје најближе, што може довести до понашања које други могу доживети као контролисање или манипулативно. Њихова страст према партнеру може бити веома интензивна, али та иста страст може се претворити у љубомору и сумњичавост, што може узроковати напетости у браку.

БОНУС ВИДЕО: