Некадашња прва дама Француске, Карла Бруни појавила се на ревији Викторија сикрет шоуа у црном корсету и мрежастим чарапама.

Фото: Профимедиа

 

- У мојим годинама ово је јако узбудљиво и јако неодољиво. Никад није сасвим природно бити на модној писти, без обзира колико дуго се тиме бавите - изјавила је Карла која је ове године напунила 56 година.

- Тако сам срећна што ћу добити крила, једино ми је жао што мој супруг није овде да све ово види - добио би срчани удар - рекла је Карла мислећи на Николаса Саркозија.

Карла каже да није много мењала свој животни ритам пред ревију.

- Са 56 година... мораш имати много трезвенији живот. Не пијем пуно - можда једном месечно. Најважнији су добар сан и пуно физичке активности - каже она.

Фото: Профимедиа

 

Бивша прва дама Француске моделингом је почела да се бави са 19 година. Говорили су да је била лепа као грех, али да се с годинама упропастила пластичном хирургијом.

Током ових година постала је позната по аферама са познатим личностима попут Мика Џегера, Ерика Клептона, Доналда Трампа, Кевина Костнера и швајцарско-шпанског глумца Винсента Переза.

Карла Бруни је 1998. напустила свет моде и посветила се писању и певању шансона.

Њена веза са Миком Џегером није потрајала, али је резултирала кризом између Џегера и његове тадашње супруге Џери Хол.

Романса са Доналдом Трампом изазвала је и неопходне сузе. Успешни амерички бизнисмен и милијардер био је у то време ожењен глумицом Марлом Мејплс. Иако Бруни и Трамп на крају нису отишли ​​даље заједно, спекулисало се да је авантура довела до дефинитивног раскида између Трампа и Мејплса.

Афере са музичарем Клептоном и глумцима Костнером и Пересом такође нису постале дуготрајне љубавне приче. Глумица Жаклин Бисет је побегла од свог тадашњег партнера Переза ​​након доласка Карле Бруни у његов живот.

Најскандалознији љубавни троугао

Карла Бруни је 2001. године добила сина са младим водитељем Рафаелом Ентовеном. Упознала је Рафаела током одмора са својим тадашњим љубавником Жан-Полом Ентовеном, Рафаеловим оцем! Овог пута није било породичне кризе. Бруни се удала за младог филозофа.

Жан-Пол се јавно одрекао Рафаела због обављивања аутобиографског романа "Уштеђено време" пре две године.

- Не волим када се нечији приватни живот на овакав начин износи у јавности. Зашто би ја и моји најдражи морали да трпимо нечије знатижељне погледе и да неко оцрни наше име. Зар неко има право да стргне маске које су можда свакоме од нас требале у животу, без нашег пристанка, а због њиховог сопственог задовољства - испричао је за Ле Фигаро зашто је љут на сина.

Рафаел је у књизи Карлу описао као идеалну жену док је за оца Жан-Пола написао да је "превише заузет жаљењем за животом који је имао" да би се бринуо за свог сина.

Фото: Профимедиа

 

- Ја сам у жалости. Моје срце је сломљено. То је ужасна књига за оне, попут мене и других, који су вољели Рафаела и који су се утапали у океану незахвалности - поручио је Жан-Пол којем је син отео Карлу.

Од скандалозне жене до прве даме

Саркози је упознао Карлу 2007. након разлаза од политичарке Сесилије Атиас, са којом је добио сина Луиса. Била је то љубав на први поглед, а упознали су се захваљујући заједничким пријатељима који су им договорили састанак за вечеру.

Њихова веза подигла је велику прашину јер су многи сматрали да је Бруни недостојна да буде прва дама Француске, али су се оглушили на критике и преживели све. Неки су им се ругали и зато што је Карла девет центиметара виша од Саркозија. Нису били раздвојени ни када је Николас осуђен на три године затвора због корупције и трговине утицајем.

Карла је са Саркозијем добила ћерку Ђулију.