Фолк певачица Снежана Јовановић Шикица важи за једну од најтраженијих певачица када су у питању ромска весеља. Власница хита "Ала бих се шикицала" тврди да је само од те песме зарадила читаво богатство. Она је од успеха поменуте нумере, како тврди, изградила чак три куће. Шикица поседује велико имање, на ком гаји животиње и обрађује башту.

Она признаје да је још у детињиству научила да ради све пољопривредне послове, па јој ни данас то не пада тешко.

- Све ја стигнем, имам и кокице, волим сељачки, здрав живот. У пролеће берем коприве и зеље, скупљам пужеве, све оно што је здраво, спремам и једем - рекла је Шикица и истакла да посебно воли животиње.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Код маме и тате када сам била, волели смо те животиње, увек смо имали кокошке, псе, мачке, тако да сам се навикла на све. Најлепше је када из свог дворишта узмеш јаје и поједеш. Овде су тренутно и радови, иза куће зидам пушницу за сушење меса, правимо нова купатила, увек се ради.

Свој дом и имање уредила је баш како је она желела, па се на њеној капији могу видети лавови, док се у дворушту налазе и друге фигуре направљене од глине, преносио је "Гранд".

Шикица је, иначе, истакла да је посебно чини срећном то што је људи толико воле и што су је прогласили наследницом Виде Павловић.

- Прија ми то пуно, драго ми је што ме народ воли и што су ме прогласили циганском певачицом. Можда није политички коретно да се тако каже, али ја се не осећам тако. Ромкиња сам, брате, и не стидим се тога, лепше ми је када ми тако каже - рекла је Шикица једном приликом.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Муж јој био неверан

Она је јавно открила да јој је супруг био неверан и да га је лично хватала на делу са љубавницама.

- Колико сам их пута нашла... Био је један мој кућни пријатељ, био је боксер. Долазио је стално код мене кући. Једно јутро ја долазим и видим нема ми човека кући. Ја ту ухватим такси и одем на сплав, право тамо где знам где је. Видим седам сати ујутру, они излазе из кафане, мој муж са швалерком за руку. Овај боксер каже: "То је моја девојка". Ја сам му ту рекла: "Шта, твоја девојка?", а Буца је води за руку, и ударим га! Он је на то рекао: "Снежана, свака ти част" - истакла је певачица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: