Популарни певач се једном посвађао са тадашњом женом. Свађа је била толико јака да је пожелео да се убије. На срећу његова врло добра пријатељица Снежана Ђуришић је реаговала на време: 

- Толико је клонуо духом да је пожелео да се убије. Једне вечери попио је шаку таблета за смирење! Једином искреном особом сматрао је колегиницу Снежану Ðуришић, с којом је иначе имао и дует који је у том периоду био хит. Објаснио јој је целу породичну драму и понављао да хоће да се убије. Она је одмах на његову адресу послала Хитну помоћ, која га је одвезла у болницу на испирање желуца - кажу Нинови пријатељи.

Фото: Репринт Сабор/М. Лабудовић

 

 

- Не сећам се када је то тачно било, али знам да сам попио гомилу таблета и позвао колегиницу Снежану Ðуришић да јој кажем шта сам урадио. Она је, као и сваки добар човек и добар психолог, на време реаговала. Позвала је Хитну помоћ, чији су ме службеници превезли на Војномедицинску академију, где су ми испрали желудац и неколико дана оставили на одељењу. Сећам се, кад сам се разбудио, осетио сам ужасан бол који ми је проузроковао катетер - рекао је Нино.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: