Јелена Ђоковић, жена најбољег тенисера свих времена, једном приликом отворено је говорила о тешком периоду када су њени родитељи остали без ичега.

Родитељи Јелене Ђоковић, Вера и Миомир Ристић, највећа су јој подршка, а ретко имамо прилике да их видимо у јавности.

Фото: Профимедиа

 

- Верујем да жене многе особине стекну гледајући своје родитеље, понајвише мајке. Моја мајка је мене и сестру рано родила, подизала нас је и све време радила. Ништа јој није било тешко, лавовски се борила да нам омогући квалитетан живот и образовање, у врло тешким условима - рекла је својевремено Јелена и истакла да јој је јако драго што је отац у свему подржавао мајку.

- Најлепше од свега је што сам у оцу видела одобравање и оснаживање те мамине лавовске црте. Због таквих родитеља сестра и ја се трудимо да будемо самосталне, те не чекамо да нам било шта падне у крило, већ се боримо за то. Саветовала бих и осталим младим женама да се свим срцем боре за оно у шта верују – рекла је Јелена једном приликом.

Фото: Профимедиа

 

- Моја породица била је добростојећа, па смо банкротирали, сналазили смо се, свашта смо проживели. На мишиће моје маме, уз огромну вољу, жељу и снагу да сестра и ја имамо оно што она није имала, обе смо отишле у иностранство да студирамо - рекла је она својевремено.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: