Данас важе за један од најскладнијих парова. Бојана је Николи подарила троје предивне деце. Никола је једном приликом открио како је изгледао њихов треннутак када су пожелели крај. 

- Ми смо пет година живели на релацији Србија - Америка. Трпи мој посао овде, њен тамо, па се дешавају свађе у вези. Рекли смо у једном тренутку да ћемо да се разиђемо. Тешко ми је било, а мучили смо се много. Тада ми се опет јавио тај осећај лепоте - рекао је Никола и додао:

 

 

- После сам схватио да је то благодат. Унутрашњи глас ми је рекао да наставим да читам "Нови завет". Отворио сам јеванђеље по Луки, рођење Светог Јована Крститеља у Београду. Нашао сам је на Централном гробљу. Тамо одлазим и ту је и риза Свете Петке. Два петка сам ишао да певам с људима у цркви. Молио сам се испред ризе Свете Петке и Светог Јована да бог споји мене и Бојану, да немамо више ту раздаљину. 

Био је искрен Никола , па открио шта је пожелео да спаси везу:

- Не знам зашто сам тада рекао: "Боже, волео бих да је Бојана трудна, да се скућимо на једном месту и да се не раздвајамо више". Рекао сам у једном тренутку да Бог постоји само ако је Бојана трудна. Она после долази из Америке и даје ми поклон. Док сам узимао, испод поклона ми је дала у руку и тест на трудноћу. Тад сам се шокирао! Нисам могао реч да изговорим. Дакле, Бог постоји и, с друге стране, остварила ми се та велика жеља - рекао је он својевремено гостујући у једној емисији.

 

 

БОНУС ВИДЕО: