Бивша задругарка испричала је за "Информер" да има доста удварача, али да размишља о само једном ријалити учеснику.

- Удварају ми се мушкарци, али ја чак и не отварам њихове поруке! Била бих са Менсуром, он је мушкарац мојих снова! Све на њему је супер. Свиђа ми се његов чврст став и што се заштитнички понаша према девојци. Знам да је емотиван, али не жели да показује емоције. Кад их је раније показивао, људи су га газили, баш као и мене - рекла је Кулићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Миљана је спремна да учинити све да у ријалитију победи Црногорац.

- Даћу све од себе да победи Менсур, он је цар! Кад бих се вратила у "Задругу" могла бих и ја да понесем титулу победнице, али кад боље размислим, победник не сме да буде насилан... А ја сам била насилна према олошу Золи и постоји велика шанса да ћу одговарати за то - рекла Кулићева и напомиње да бившем дечку, с којим је провела три године, неће дати нову шансу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Никад се не бих помирила са Золом. Не патим за њим, гади ми се! Сада не могу да пронађем ниједан разлог због ког сам га волела. Срамота ме је што сам била са њим. Жао ми је што сам три године узалуд бацила и што нисам била паметнија да сачувам новац који сам крваво зарадила, уместо да враћам дугове једном гмазу! Била сам наивна, волела сам и сада треба да испаштам...

Након дисквалификације, Миљана највише времена проводи са сином Жељком.

Фото: Инстаграм принтскрин miljana__kulic

 

- Највише времена проводим са Жељком, он ми је инспирација, он је цео мој свет! Много ми је недостајао док сам била у ријалитију.

Миљана тврди да ју је Зола провоцирао пре него што га је штиклом изударала по глави.

- Зола ми је тада покрио 'бубицу' и рекао: "Је*аћу ти мајку у уста". И још неке гадости и будалаштине... Нисам могла да издржим да ми тако говори неко кога сам волела и ето, 'понела' сам се као неуротични случај - рекла је Кулићева.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".