На први поглед, порука је изгледала злокобно и наговештавала постојање неке тајне или скривене информације, преноси УНИЛАД.

У видеу који је објавила, написала је: "Мој отац је изненада преминуо, а док смо чистили његову кућу, пронашла сам ову мистериозну поруку скривену иза његове комоде."

Порука је гласила: "Не читај ако не желиш да знаш одговор," што је додатно појачало њену радозналост и збунило је.

Оца је описала као једноставног и поштеног човека, па ју је ова необична порука додатно узнемирила. Уз то је додала: "Шта је, дођавола, ово?!" Када је коначно отворила папир, уместо одговора на нека важна питања или трагова до блага, суочила се са потпуно неочекиваним – папир је садржао упутства за популарну слагалицу из ресторана Cracker Barrel.

У питању је троугласта игра са 15 рупа и 14 чуњева, а циљ је оставити што мање чуњева прескакањем једног преко другог.

Реакције на ТикТоку биле су помешане – неки су се насмејали, док су други изразили саучешће. Један корисник је написао: "Татина шала из гроба. Каква легенда," док је други додао: "Жао ми је због твог губитка, али ово је било невероватно. Молим те, урами то."

Још један коментатор је поделио сопствено искуство, присећајући се како му је отац оставио лажни добитни листић на лутрији, због чега је кратко време веровао да је освојио 70.000 долара.

БОНУС ВИДЕО: