Према временској прогнози "Аццуwеатхер" за Србију све до 29. октобра очекује нас релативно стабилно време са повременом облачношћу. Дневне температуре кретаће се у интервалу од 18 до 20 степени, а ноћне и јутарње биће од 8 до 11 степени Целзијусових.

У изевештају РХМЗ-а до четвртка 24. октобра локално се очекује слаб мраз на два метра висине, углавном на југу и југоистку Србије, као и по котлинама у брдско-планинском подрчју. У већини дана биће претежно сунчано, повремено уз слабу до умерену облачност и са највишом температуром у границама просека за овај период године – од 16 до 23 степена Целзијусових.

Уз више облачности, краткотрајна киша могућа је тек понегде на северозападу Србије у среду увече и ноћу, као и у четвртак у првом делу дана.

Све до уторка 29. октобра у Србији задржаће се релативно лепо време за овај део године.Од среде 30. октобра очекују се падавине и дневна темепература од 15 степени која ће у наредним данима бити нижа. Тачније, најнижа ће бити 2. новембра када се очекује престанак падавина и дневна температура од 11 степени Целзијусових.

Од 30. октобра нас очекује захлађење са кишом, према томе спремите топлије ствари и ципеле за кишу.

БОНУС ВИДЕО: