Близанци

Близанци су знакови који воле динамику и узбуђење, а њихова немирна природа често их доводи до проблема у дугорочним везама. Друштвени су, радознали и увек у потрази за новим искуствима.

Брзо се засите рутине, а ако им веза не пружа довољно изазова и новина, почињу да осећају да су "заглављени". Ова потреба за променом може их довести до тога да се брже одлуче на развод него други знакови.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Стрелчеви су познати као велики љубитељи слободе и авантуре. Они су знак који увек тражи нова искуства и истражује живот са ентузијазмом. Иако су изузетно страствени и знају да буду у везама које их инспиришу, проблем настаје када се осећају заробљенима или ограниченима. Стрелчеви цене независност и често им тешко падају компромиси, који су нужни у дугорочним односима. Ако осете да им брак одузима превише слободе или их спречава да се развијају, спремни су да брзо прекину везу.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Водолије су знакови који цене оригиналност, независност и слободу изражавања. Често су визионари и врло самостални у својим размишљањима и поступцима. Иако могу бити одани и привржени, њихова потреба за личним простором често може изазвати проблеме у браку.

Тешко се носе са везама које им намећу правила или ограничавају њихову индивидуалност. Када осете да их брак спречава у изражавању властитих жеља или амбиција, често одлуче да прекину везу.

БОНУС ВИДЕО: