Слободан Кривокапић, отац монструозно убијене Иване Кривокапић (26) која је мртва пронађена у свом стану на Звездари у децембру 2022. године, потресним речима огласио се поново као и сваког месеца, чувајући сећање на своју ћерку, али и неуморно тражећи одговоре на питања о злочину.

- И ове ноћи питам се где си мој анђеле? Спаваш ли или не... Ја опет мислим на тебе и молим небо да те пошаље у моје сне, јер само тамо могу видети те. Дођи ми кћери мила у сне, кад ноћ прогута дан, стави твоју руку на овај уморни длан. Погледај ове тужне уплакане очи које те сањају сваке ноћи. Прва си ми мисао кад устанем, а задња кад лежем. Ја живим од снова, јер ти си тамо кћери моја - написао је Иванин отац.

Подсећања ради, за овај злочин осумњичен је Јетмир Гочај из Плава у Црној Гори који већ две године избегава правду.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

- У питању је држављанин Црне Горе, иначе особа којој је Ивана веровала и кога је пустила у стан као пријатеља, а према постојећим информацијама њих двоје су обоје волели планину и планинарење и тако су се и упознали - подсећа извор и додаје да су на профилу осумњиченог Гочаја, након сазнања о убиству, освануле њихове заједничке фотографије и речи туге које је делио данима и писао колико му је тешко због њене смрти.

Несрећна девојка пронађена је у стану на кревету откопчаних панталона и подигнуте блузе. Имала је модрице на врату, повреду ока, усне, руку, обдукција је показала да је Ивану убица удавио голим рукама, а потом закључао стан и понео кључ са собом.

Подсетимо, ДНК Јетмира Гочаја пронађен је на месту злочина, након чега је утврђено да се ради о злочину из страсти. 

БОНУС ВИДЕО: