Популарна водитељка, рођена је и одрасла је у Љигу, где је завршила основну и средњу школу. После школовања, преселила се за Београд у ком је уписала Правни факултет. Потиче из радничке и угоститељске породице. То никада није желела да крије. Велики део детињства провела је у кафани на Ибарској магистрали, у друштву истакнутих личности из јавног живота.

Сви из Љига знају где је била кафана родитеља Јоване Јеремић, а и кућа. 

 

 

Неколико комшија је открило непознате детаље о породици познате водитељке: 

- Кад је завршила матуру овде у Љигу, није хтела да се слика са својом генерацијом за матурски пано. Јако се замерила са свим професорима јер је нису прогласили за ђака генерације. Она се фотографисала посебно и урамила ту своју матурску слику са именом и презименом, где је писало "ђак генерације", а онда ју је, да би што више суграђана то видело, ставила у један стаклени излог адвокатске канцеларије у центру града. Обрадовић се тај адвокат презива, а звали су га Муја, по оцу - испричала је једна госпођа једном приликом.

- Јована није јединица, има старијег брата и сестру, која се није удавала, има неких четрдесетак година. Она има стан у Београду, завршила је економију. Јована је лепша од ње. Јованин брат Пеђа је отишао одавде пре десетак година и није се вратио у Љиг, јер су се родитељи смртно посвађали с њим. Неки породични проблеми. Мија јој се зове отац, њени су били угоститељи. Држали су ту ресторан "Два брата" на Ибарској магистрали, али је он затворен пре пет година, кад су отишли у пензију. Нису лоши људи, радни су, мало чудни. Зову их "буве" овде по Љигу - открила је једна комшиница Слободанка тад за "Курир".

БОНУС ВИДЕО: