Знамо да је глумица старија од супруга, али да ли знате колика је разлика у годинама између Олге Одановић и Драгана Петровића Пелета?

Она је рођена у августу 1958. године, а Пеле у децембру 1961. Ова разлика у годинама и није значајна, али је била интересантна, посебно у време када је познати пар почео забављање.

Фото: Н. Фифић

 

 

Глумачки пар романсу је отпочео убрзо након упознавања, а Олга је открила да је иницијатор свега био нико други до Пеле.

- Радили смо заједно у позоришту и само је један дан почео да иде за мном. Кренем кући, он за мном.

Ја му кажем да морам страшно да журим, живела сам тада са братом и другарицом која је била Сплићанка, студирала је ветерину, али он упоран: "Не, не, само да те испратим". Мени није јасно па га питам: "Не знам шта ти је одједном, пратиш ме до куће, нема разлога."

Фото: АТА имагес

 

 

Каже он: "Волео бих да видим где живиш." И тако све неке будалаштине. И добро ништа, ја га одбијем и тако то прође. Сутрадан ја долазим на пробу, нема никог у вежбаоници.

Он седи сам, питам га: "Где су сви ови људи." Каже: "Доћи ће они мало касније." Он је све то тако уговорио. И само је изговорио реченицу "Ја ћу тебе да женим", на шта сам му ја одговорила: "Ти стварно ниси нормалан".

Фото: Н. Скендерија

 

 

Човека уопште не познајем - присетила се глумица почетака са супругом.

- И онда смо тако пар дана, то је све јако кратко трајало, све се некако брзо десило. Нисам била спремна за те неке мушко-женске љубавне односе јер сам претходно имала причу коју сам једва завршила.

БОНУС ВИДЕО: