Новембар ће бити месец емотивних преокрета, а највећи изазов долази у виду напете опозиције Марса и Плутона, што ће кулминирати интензивним сукобима.

Ован

Са Марсом, вашим владарем, у сектору дома и породице, наћи ћете се у жестоком конфликту с ауторитетима у свом животу. Неко од родбине могао би вас притиснути да се одрекнете својих вредности. Такође, пред вама су тешке одлуке везане за становање, каријеру и животни стандард. Биће потребно да донесете важне одлуке – бирате између места где живите и посла који радите.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Припремите се да заштитите своје приоритете јер ће ваш партнер у новембру поставити нове захтеве и променити динамику ваше везе. Промене ће се одразити и на ваше финансије, могуће је да ће послодавац унети измене у ваш уговор, укључујући пореске олакшице и услове осигурања.

Вага

Следи озбиљан сукоб с партнером, највероватније око новца и заједничких циљева. Биће неопходно да попустите, јер Марс у вашем сектору статуса указује да ваш партнер има другачију визију о будућности и породичном благостању. Уколико сада тражите пословног партнера, могуће су несугласице и немогућност постизања договора.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Новембар доноси невиђену тензију у ваш живот. Плутон у вашем знаку гураће вас да форсирате своје амбиције у односима, што ће довести до сукоба с партнером. Проналажење компромиса биће изузетно тешко, а кључни изазов лежи у решавању питања места становања.

БОНУС ВИДЕО:

(Еспресо)