Зорица Брунцлик има богату музичку каријеру која траје већ пола века. На Дан државности је чак и добила признање од председника Србије Александра Вучића.

Фото: АТА имагес/А. Х.

 

Ипак, изгледа да легендарна певачица некоме смета. Тачније, и њене песме. Наиме, недавно је са "YоуТубе"-а уклоњен канал ове певачице. Фанови су узнемирени где су све песме њихове омиљене певачице, а Еспресо је незванично сазнао зашто Зорице нема на поменутом сајту.

– Пре десетак дана неко је хаковао Зоричин е-маил, ушао је на њен "YоуТубе" канал и обрисао све песме. Обично, када неко то учини, он злоупотреби претплатнике за рекламирање неког свог садржаја. Тако да је овде јасна зла намера да се све уништи и тако директно нанесе штета Зорици. О свему су обавештени провајдери, они су у контакту са централном администрацијом "YоуТубе"-а, тако да је истрага у току, а ако се на тај начин не дође до починитеља овог деља, у цео случај ће бити укључено и Одељење за високотехнолошки криминал - сазнаје Еспресо од извора који је упућен у ову аферу.

Еспресо