Едита Арадиновић била је на промоцији Нућијевог албума, па се присетила како је било када је она објавила свој првенац.

Фото: АТА имагес

 

- Када сам објавила први албум, ја сам то радила данас за сутра. Буквално сам звала у уторак и рекла да излази албум у четвртак. Избацила сам га за публику која ме прати још од Звезда Гранда. Нући никада није боље изгледао и звучао, каже Едита, а на питање шта је њој замени за бол каже:

- Пси су ми замена за бол, загрлим их и прошетам. Они су та моја безусловна љубав. Ту су и слаткиши. Последњи пут сам их грлила јуче, код мене то буде често, прораде хормони, ПМС, неспавање...

Као вечита црнка, певачица се дотакла да ли су фаталније жене са црном или плавом косом.

Фото: АТА имагес

 

- Плавуше су фаталније али црнке остављају дужи траг, уђу ти у крвни систем.

Она истиче да себи замера што све о животу подели на друштвеним мрежама, па и однос са сестром Инди.

- Ми само јавно расправљамо - каже кроз осмех пошто су сви били сведоци њиховог односа након снимка где су се сукобиле.

- Била сам скоро код другарице, када сам била у неком хаосу и објавила све на Инстаграму али она то није видела. Тада ми је рекла: па добро али то нико не зна. Онда сам јој објаснила да сви знају јер сам објавила, а она ми рекла: па ти ниси нормална. Буде ми теже када тако нешто урадим јер се спустиш на неки ниво, откинуше себе а све је пролазно. Али, ето ја качим зато што сам луда и темпераментна. Надам се да нећу више.

Она је открила и да се помирила са бившим дечком.

- Ја и мој дечко смо се већ помирили и ту нема приче. Љубав је јача од свега и то је најбитније. Не бих више да причам о љубавном животу и ту бих свакако стала, каже Едита која признаје да верује у хороскоп.

- Верујем у хороскоп и реторградни Меркур. Бар код мене покрећу људи и природа, само да сам напољу. Чим сам кући гледам филмове и гојим се.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Подсетимо, сукоб између Јелене Карлеуше и Арадиновићеве отпочео је на дан промоције албума ЈК "Алфа" и "Омега". Едита тада "није много бирала речи" које је изговарала о колегиници.

- Карли је тренутно најјача фаца на Балкану. Осим што је пошевила мог бившег дечка (Богу хвала). Сада има и дружење са фановима, штета што сам у Бечу и не могу да дођем да се дружим са својим идолом из детињства - написала је између осталог тада Едита на друштвеној мрежи Инстаграм.

(Нпортал/Блиц)