Водитељ га је током интервју у једном моменту вратио на део каријере у ком је глумио са Миленом Дравић и Бред Питом, а рокер се није либио да исприча интригантне детаље са снимања.

- Бреду сам одмах скинуо рибу, прву ноћ, била је то нека америчка глумица, нека згодна мала, он то није знао јер је мала била намазана - био је јасан Ђорђе који је одговорио и на то да ли је глумица инсистирала да се користе презервативи.

- Није, толико је била занета да је била однета, исто смо годиште он и ја и видиш како је живот неправедан... - рекао је кроз осмех наш певач.

Лака се надовезао кроз осмех:

- Према Бред Питу - док су се обојица смејали без престанка.

Иначе, посреди је филм "Тамна страна сунца", а Пит је глумио младог Американца којег породица води на Јадран како би се излечио од кожне болести.

Фото: АТА имагес

 

Филм је сниман у Котору и његовој околини у лето 1988. године, а због распада Југославије први пут је приказан тек 1997. године.

Филм "Тамна страна сунца" је америчко-југословенски филм из 1988. године редитеља Божидара Боте Николића, а сценарио су по причи Николе Јовановића написали Ендрју Хортон и Жељко Мијановић. Осим Пита, глумили су Шерил Полак и Гај Бојд.

Фото: Архива Новости/М. Коковић, Профимедиа

 

Бред Пит игра Рика Клејтона, младића који пати од ретке кожне болести и који на Јадрану учи важне животне лекције, док његову мајку игра Милена Дравић.

Уз њих у филму глуме и Горица Поповић и Соња Савић.

Редитељ Божидар Николић је од 400 кандидата за главну улогу изабрао Бреда Пита, а глумац је био веома срећан због избора, премда је плаћен само 1.523 долара за седам недеља снимања.

БОНУС ВИДЕО: