Певач Мирко Пајчин познатији као Баја Мали Книнџа истиче да су његови наступи унапред "букирани" чак и неколико месеци уназад.

- Мораћу ове године да успорим темпо, након дочека Православне нове године не верујем да ће бити толико приватних весеља. Морам да кажем да често моје тезге не погађам само ја већ и моје колеге и пријатељи - рекао је Баја у разговору.

Певач је открио како се на наступима често суочава са необичном ситуацијом а то је да његове колеге певачи оду са наступа пре него он почне да пева.

Фото: ТВ БН принтксин

 

Међутим, навео је да ипак има млађих колега који га воле и подржавају то што ради.

Баја планира да изда књигу о свом животу, што је сада саопштио.

- Оно што спремам је та књига у којој ћу све рећи и обелоданити, а мало ко зна да сам ја певач који је попунио највише укрштеница, а никада мене није било у укрштеницама. Мене нико не пушта на радију, а сви певају моје песме - рекао је Баја.

Баја је проговорио и о колегама, те је открио да је тренутно најпопуларнија и највреднија певачица Теа Таировић.

Фото: Антонио Ахел/АТА имагес

 

- Ја поштујем рад сваког колеге, али јако волим Теу Таировић. Она је за мене велики радник и сјајна певачица. Веома је комуникативна особа, радили смо пар пута заједно, са њом може свако да се дружи, а девојка је чак и почела да пише песме и на томе јој честитам. Показала је да се све може када се жели - рекао је Баја гостујући у емисији "Премијера - викенд специјал" на Пинк телевизији.

Певач је једном приликом открио у шали како "га многи слушају кришом" иако наводно не подржавају музику коју ствара.

Он има шесторо деце и како је том приликом навео, они га не слушају и имају потпуно другачији музички укус.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: