Пре неколико година је Соња наводно преварила Ацу Лукаса са Марком Јарићем, а Шашић је дао свој коментар на то. 

Жељко није желео да штеди речи када је у питању његова бивша супруга са којом је добио ћерку. 

- Кога то интересује сад, шта? Има ли неки анонимус са којим је преварила Лукаса? То сазнајте, то ће бити интересантније. Ово је шпанска серија, а мени је то баш забавно - изјавио је певач па додао:

- А што сад ми морамо да знамо да је она њега преварила са Марком Јарићем? Марко је мало "мазнуо" старку, а ова старка је скренула пажњу Лукасу да се уозбиљи, а Лукас је опет схватио да воли жену своју и је л' то та прича? Кога боли уво у овом неморалу, у којем ми живимо, ко је поштен а ко није поштен.

 

 

Жељко је истакао да му није јасно како је Соња успела да заведе Марка Јарића: 
- Ја не знам да л' ће да се разведе од Лукаса и да ли ће се удати за Јарића. Мислим да Јарић није у фазону да се жени. У ствари, не знам. Стварно не знам шта му је радила. Ако је успела да га заведе, свака јој част. Можда је уз мене штошта научила, видим да јој те ствари добро иду. Био сам добар учитељ. Шта је Соња сад? Нека мајка, старлета, стилисткиња, заводница, љубавница. Која је сад то нова врста социјалних женских појава? Професионала удавачица? Не знам која је ово нова врста жене... - закључио је тада Шашић за бившу супругу.

 

 

- Ма. Какви сиромаси, није она за то... Мада не верујем да ће се о Јарића баш овајдити. Мала се заиграла...

Жељко је тада навео на сумњу да ово није једини пут да Соња превари Лукаса.

- Не знам да ли га је варала пре, свашта сам чуо али не могу да коментаришем.

(Блиц) 

БОНУС ВИДЕО: