Драма се десила у суботу када се осумњичени прво сукобио са комшијама Самиром и Сулејманом Х. који су позвали полицију, али је осумњичени потом отишао са пушком на локални пут и ту оштетио фиат који је зауставио, а којим је управљао С.Х. из Маглаја.

Након што му је разбио стакло, возач је побјегао.

У међувремену је дошла полиција која је Мујџића затекла на путу са пушком а игнорисао је њихова наређења и почео пуцати у ваздух.

Потом је испалио хитац у правцу полицијских службеника које је промашило те погодило бетонску ограду на којој су видљива оштећења.

"Након што је лице иницијала Н.М. почело да пуни пушку, тај тренутак су искористили полицијски службеници и истог савладали те лишили слободе", наводе из полиције.

Док га је хапсила полиција дошле су и комшије, које су га биле пријавиле за напад те палицом и ногама почели су да га дословно отимају од полиције како би га они тукли, јер их како су тврдили стално терорисао, али су и они ухапшени.

"Н.М. из Добоја сумњичи се да је извршило кривична дела спречавање службеног лица у вршењу службене радње, недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и оштећење и одузимање туђе ствари и лица иницијала С.Х. и С.Х. оба из Добоја, због основа сумње да су извршила кривична ђела спречавање службеног лица у вршењу службене радње и тјелесна повреда.

(АТВБЛ)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".