Како је певач признао, њега је све везано за бившу девојку Уну Каблар, прошло, наводи за Ало.

- Морао је да прође тај период. Сад ме је прошло скроз и то је то. Тада сам био климав и њањав, пошто нисам ја раскинуо. Сад сам у фазону, све најбоље - рекао је.

Пајић је признао да ли је дошло до сукоба између њих.

Фото: Јутјуб принтскрин/ИДЈ Видеос, Уки Ку

 

 

- Није дошло ни до каквог сукоба, само сам се удаљио и охладио. Није било никакве свађе - истакао је и потврдио да немају никакав контакт.

- Више не, пре је било, након раскида. Не пада ми то ни на памет, ни она ни наша веза. Било је океј све, стварно. Једна је ствар шта је приказује на екрану, а друга шта је било и како је било. Нећу сада да залазим у то - објаснио је.

Сергеј је потврдио да и даље не жели да обелодани прави разлог раскида, као и Уна.

- Тражио сам разлог и грешке у себи, зато сам и био тако њањав. Сад је скроз другачије јер сам схватио да се све дешава са разлогом. Нисам се трудио да тражим кривца, не занима ме ништа у вези ње, ни у вези са нашом везом - поручио је.

Фото: Јутјуб принтскрин/Imperia TV/Uki Q

 

 

Он је признао да је притисак медија и са стране доста утицао на њихову романсу, па је открио да ли су покушали да реше тај проблем.

- Нисмо га баш нешто решавали, да јесмо и даље бисмо били заједно. Ништа од тога - рекао је певач.

На крају је закључио да се не би помирио са Уки.

- Не бих, било би исто и опет бисмо раскинули. То ми је и савет од тате. Једном када се прекине, нема назад - изјавио је он.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".