Она је ван себе откако је чула да је њен син Дејан опростио Далили везу са Филипом Царем. Већ дуже време се не оглашава за медије али је сада одличила да проговори и каже све што јој лежи на души.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Како сам?! Добро сам, под знацима навода... Ситуација ова каква је... Ја не знам шта да кажем, чекам да га видим, да видим како се понаша, како ће реаговати када се видимо... Не знам шта да кажем, све ми је помешано. Несхватљиво ми је, стварно не знам како је он то могао да опрости, да преко тога пређе. Ево, реците ви мени? Ја сам у шоку. У шоку сам од свега. Она му уради то, па јој он после свега опрости? На шта то личи?! Ја видим, њему је помућен ум скроз, не знам шта се дешава - једва је испричала Биљана.

Како каже, сигурна је да се иза њеног приближавања Дејану крије неки дубљи интерес и тактика.

- Не могу да скапирам уопште шта он сад даље мисли. Могу да видим да је она са неком намером се приближила њему, иде Нова година, све смишљено ради, верујте ми.

- Не могу да гледам, ни ја, пријатељи, породица, преплакала сам. Не бих ни њега да повређујем и стајем му на муку... Давид ме зове:"Мама, је л' ово могуће, је л' могуће да ово ради од живота", а ја не знам шта да му кажем:"Немам појма, знам колико и ти".

Далила је својој бившој свекрви Биљани поново стала на жуљ, када је Дејану рекла да би запалила његову јакну коју носи. Подсетимо, гардероба која је претходних недеља стизала Дејану у "Задругу" била је она коју му је куповао и слао рођени брат Давид, са којим није у добром односу већ годинама.

Фото: ТВ Пинк принтскрин, В. Данилов

 

- То ме је јако изирититало. Она зна да је то Давид послао, не знам шта она у тој јакни види, да она то заполи. Не да је то ужасно, него... Знам са колико је љубави Давид ишао да купи јакну, све те ствари, па и адвоката када је ангажовао... Све је то у цугу радио. Ужасно је и болесно то што прича. Почећу да верујем да је виша сила нека у питању - каже Биљана, коју су медији одмах упитали да ли верује у чаршијске приче да је њен син омађијан.

Биљана и даље негира приче да су она и остали чланови њене породице одбацили Далилу као снајку.

- Није истина да је никада нисмо прихватили. Драго ми је што је ушла у "Задругу", да покаже себе. Увек је била добродошла, али то, кад ми је послала поруку да никада нећу сина видети... То су јако тешке ствари, а то приписујем Дејановој младости, она је била искуснија и вештија да га обрлати. Он се заљубио, као што видимо, друге и не гледа, опседнут је њом - закључује ова забринута мајка. 

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".