Меси у Партизану

Једна наизглед обична утакмица Лиге шампиона и даље се препричава, али не зато што је ПСЖ победио Манчестер Сити са 2:0 и што су голове постигли Идриса Геј и Лионел Меси, којем је то био и првенац у париском тиму.

Памти се извештај о том мечу јер је водитељка вести РТС-а случајно обрадовала навијаче Партизана.

 

 

Уместо Парижана, водитељка је рекла да је Меси постигао погодак у дресу Партизана, те су црно-бели на друштвеним мрежама неко време „славили“ прелазак фудбалске звезде у њихов тим.

Атанасије земунски

Водитељка телевизије Прва насмејала је многе након што је у програму направила лапсус извештавајући о нимало веселој теми – смрти епископа захумско-херцеговачког Атанасија.

 

 

Водитељка је тако у програму уместо "захумско–херцеговачки", рекла "земунско–херцеговачки" и врло брзо осванула на друштвеним мрежама.

Више оболелих

У жељи да истакне важност донирања плазме оних који су имали корону, а како би се други потом лечили, водитељка РТС-а је направила гаф. Додуше ово се десило прошле године, али се снимак и даље масовно шерује.

"Ову емисију негде ћемо посветити важном пројекту који је покренула држава, надамо се да ће бити све више оболелих и да ће желети да помогну свима онима који су на лечењу."

 

 

Јосиф Броз

Твитером је ове године кружио и снимак водитељке РТС-а која је погрешно изговорила име бившег шефа СФРЈ, што су јој многи замерили.

"На данашњи дан 1980. године умро је Јосиф Броз Тито, југословенски револуционар, војсковођа и државник. Сматра се једном од најважнијих личности 20. века на просторима бивше Југославије …", рекла је водитељка док је читала вест и тако прекрстила Јосипа у Јосифа.

 

 

Улица Ивице Дачића

Репортерка Јавног сервиса је, док је извештавала о квару на једном топловоду у Београду, приликом набрајања улица једну од њих назвала по данашњем председнику Народне скупштине.

"У питању су Улице Николаја Гогоља, Кијевска улица, Ваљевска улица, Лазаревачки друм, Голф насеље, Улица Краљице Катарине, Улица Ивице Дачића… упс, Девића", рекла је репортерка.

Ипак, ни то није било баш сасвим тачно јер се улица зове - Ивице Девчића.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".