Наиме, у паузи између раскида и помирења са Софијом, причало се да је Лука био у вези са манекенком Драганом Банић која је била учесница ријалитија "Парови".

Драгана је позната овдашњој јавности као манекенка, али и девојка која је наводно завела познате фудбалере Немању Радоњића и Сашу Лукића. У "Паровима" је, како су макар тврдили учесници овог шоуа, имала интимне односе и била је склона мењању партнера. Она је чак у "Паровима" тражила Ђанију Ћурчићу да је повеже са фудбалерима.

 

 

- Ђани, мораш да ме изведеш у град, да ме упознаш са неким фудбалерима. То ми треба. Али, неки за мене, знаш какве ја волим - рекла је Драгана, Ћурчићу.

Банићева је у једном интервјуу за "Wаннабе" магазин открила да од пунолетства не може да се одбрани од јачег пола.

- Од своје 18-е године не могу да се одбраним од "јачег пола". Као дете са села, заиста нисам често одлазила у Београд. Сваког септембра сам шетала Кнез Михаиловом и куповала свеске са квадратићима, линијама... Тих претходних 10-ак септембара све је било исто, док се нисам појавила пре три године управо у Кнез Михаиловој... Толико сам поцрвенела од срамоте, да сам трчећи отишла у Руски цар, села и замолила конобара да ми донесе чашу воде и кремпиту. Мотала су ми се по глави сва та лица која не скидају поглед са мене, мог лица, мојих ногу, моје задњице, груди... Осећала сам се као да сам некоме нешто скривила, а нисам - рекла је она и наставила:

 

 

- Ту се јавио тај први мушко-женски однос... Они су уздисали и отворених уста се окретали за мном, а ја сам бежала. Морам да признам да су ми се мушкарци гадили у том тренутку. Тих годину дана до свог 18-ог рођендана сам мислила да сам л*збијка - написала је Драгана и додала да је са 18 година изгубила невиност.

- Толико сам се заљубила у њега, да данима нисам јела... Наравно, похвалио се својим другарима да сам невиност изгубила управо са њим. Не могу вам описати колико ме је то болело, само сам била неискварено дете са села (лепшег од Париза). Завршила сам школу и кренула да радим на пумпи као касирка. Мушкарци су ми из дана у дан били све гаднији, балавили су буквално за мном.

 

 

- Остављали су ми огромне бакшише, своје бројеве телефона, а ја сам мислила само на њега. Дневно сам знала да зарадим буквално 100 евра бакшиша, јер су мушкарци лудели за мном. На мене су сви они гледали као савршен комад на коме би се "истресли". Од наивне и фине девојчице сам се претварала у звер - завршила је Драгана и додала да се те године пријавила у једну модну агенцију и да је имала среће, те да је од "детета са села", завршила у светским престоницама моде. Прва станица био јој је Париз - рекла је Драгана својевремено.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".