Да је ово можда тачно потврдила је и чињеница да су се колегинице Криса Нота из култне серије "Секс и Град", Сара Џесика Паркер, Синтија Никсон и Кристин Дејвис овим поводом огласиле и дале подршку женама које су изнеле оптужбе.

Фото: Инстаграм принтскрин/sarahjessicaparker

- Веома смо тужне што чујемо оптужбе против Криса Нота. Подржавамо ове жене које су се јавиле и поделиле своја болна искуства. Знамо да је било вероватно много тешко урадити такву ствар и ми их похваљуемо због тога- Синтија Никсон, Сара Џесика Паркер и Кристин Дејвис - пише уи саопштењу које су глумице објавиле на свом званичном профилу на Инстаграму.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, чувени Зверка из серије "Секс и град", глумац Крис Нот, суочава се последњих дана са оптужбама да је силовао две девојке у њиховим раним двадесетим годинама, а јавила се и трећа жртва.

Девојке које су се јавности обратиле под псеудонимима Зои (40) и Лили (31) оптужиле су глумца да их је приморао на интимне односе пре много година, преноси "Холивуд репортер". Наиме, први чин се, наводно, догодио 2004. године, а други 2015. године, три године након венчања са супругом Таром Вилсон са којом има двоје деце. Све се догађало у његовим кућама, када су девојке на позив дошле у његов стан. Прву је позвао у свој стан у Лос Анђелесу, а другу на своје имање у Њујорку.

Фото: Профимедиа

 

Једна жена обелоданила је да је она приликом сусрета и напаствовања имала 22 године, а глумац 49, преноси "Дејли Мејл".

- Пришао ми је за сто у ресторану и флертовао. Не знам како је касније набавио мој број и слао ми је гласовне поруке- рекла је медијима.

Она је даље описала да је отишла до Нотовог стана да му врати књигу, али када је ушла у стан, глумац ју је пољубио, довукао до кревета и скинуо. Каже да је искуство било веома трауматично.

Фото: Профимедиа

 

- Било је јако болно, викала сам да стане, али није- рекла је жена.

Чувени Зверка је одбацио све оптужбе о сексуалном злостављању, али је медијима потврдио да је са поменутим женским особама имао "споразумне сусрете".
Његов адвокат Ендру Бретлер рекао је за "Дедлајн" да глумца нико од надлежних органа још није контактирао, али да је Крис Нот спреман на потпуну сарадњу на случају уколико га ико буде контактирао.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".