Певачица је написала да је прошла кроз пакао, када су је како наводи "силовали" а својим пратиоцима открила је и који тренутак ју је довео до тога да се издигне из тешке ситуације. Својим речима покушала је да мотивише многе који су јој слали поруке и поверавали се о лошем периоду кроз који пролазе. Јеленину објава гласи овако:

Фото: Инстаграм принтскрин/ карлеусастар

 

- Кад је млада Кика, позната јутјуберка, одузела себи живот и од кад сам написала пост на ту тему, добила сам на хиљаде и хиљаде порука девојака и жена које су ми писале о својој депресији и проблемима. Затим, од многих младих људи ЛГБТ популације који се боре са многим проблемима наше средине, итд.

- Видим да сам мотивација многима да дигну главну горе и тргну се, да буду јаки. Али, депресија је озбиљно стање. Ја нисам та која треба да даје лекарске савете, треба вам некоко ће вам стручно помоћи, јер депресија може бити изазвана и хемијским променама у мозгу, те мора прво да се открије узрок настанка. Али могу бити мотиватор. Сви имамо проблеме и сви се боримо како знамо и умемо. Разлика између нас је што неки поклекну, а неки налазе снагу да изађу из мрака као победници.

- Није срамота тражити помоћ кад је тешко. Ако те помоћи нема или ако није довољна, помозите сами себи. Увек цитирам моју мајку која ми је понављала: "Јецо сине, главу горе! Нико није вредан ниједне твоје сузе2. То је највише говорила у периоду кад је умирала, а била приморана да посматра страшан медијски линч над њеном ћерком. Преживела сам пакао и масовног јавног силовања, сексуалног злостављања на насловним странама са све мојим нагим сликама и пакао кући због тога који ми је посебно тешко пао.

- У једном моменту помишљала сам на најгоре и то сам саопштила Душку (његов одговор овде нећу написати, али га никад нећу заборавити). А онда на самом дну мог ужаса, десило се нешто невероватно. Пробудио ми се инат и укључио ми се систем за преживљавање.

 - Терајте се у к**** сви! Изабрала сам да послушам мајку, да будем јака и да нико и ништа не буде вредно моје сузе. Сада ја то вама говорим. Главу горе бре! Не с***, не буди п***, устај у и бори се. (Понављајте ово непрестано у себи) И да... живот је леп.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".