Певачица је веома млада упознала своју сродну душу и са непуних 19 година својим родитељима саопштила да има озбиљну везу.

- Имала сам срећу да сам јако млада наишла на своју бољу половину и ми смо ево већ 30 година заједно. Недостаје ми времена, али времена да га квалитетно проведем у дому са својом породицом. Имам ја времена за све, али то време ми фали - испричала је Вики у емисији "Магазин Ин".

Фото: АТА имагес

 

- Док су ми родитељи били живи исто то ми је недостајало. Ја сам породичан лик. Волим ту топлину дома, сад ми и родитељи недостају, волим ту топлину где се сигурно осећам - признала је певачица.

Вики је проговорила и о тешким тренуцима у свом животу када су јој преминули родитељи.

Фото: Инстаграм принтскрин/ Zvezde Granda Specijal

 

- До смрти мајке, смрт оца је био највећи губитак у мом животу. Знаш, имаш два прста па посечеш једен, посечеш други, па који те више боли... Боли и један и други. Мајка је умрла прошле године, нажалост сам остала без оба родитеља, и то је ужасно тешко. Када ми је тата умро, имала сам мајку, и некако смо се и брат и ја привили уз њу и она нам је била замена за све то и још увек не могу да се помирим да га нема.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".