Развод Марије Вељковић изненадио је јавност, а добро позната водитељка "Слагалице" сада је и јавно одлучила да открије шта стоји иза одлуке коју су пре неколико месеци донели она и њен супруг Милан.

Марија Вељковић и Милан Миловановић годинама су уживали у великој љубави коју су крунисали рођењем троје деце, сина Ђурађа и ћерки Неве и Росе. Ипак, нешто је међу супружницима пошло по злу, па су уз заједнички договор одлучили да свој брачни однос окончају, али да својој деци заувек остану мама и тата, који се заједно труде да их изведу на прави пут.

Развод Марије Вељковић у јавности је одјекнуо попут бомбе, а водитељка, чије лице годинама гледамо на малим екранима, сачекала је неколико месеци, да се емоције стишају, села испред објектива камере и обратила се пратитељкама њеног "Јутјуб" канала, откривши праву истину о њеној најважнијој одлуци у години за нама.

- Ово је година када ми се десио највећи успон и највећи пад у животу. И то је исти догађај, сигурна сам да знате о чему причам. Не бих много причала о томе, само бих навела да ми тек предстоји борба, тек следе резови, али ја морам да има снаге за све то - била је искрена Марија, а онда је открила шта ју је навело да се на овај корак одважи.

- Немојте да вам неко стаје на сенку, немојте да стављате друге људе испред себе, у било којој сфери. Цените себе и то што јесте, своје мишљење и своју посебност, и не верујте када вам неко каже да нешто не можете и да нисте способни за то. То вам прича особа којој је то годинама говорено - рекла је Марија и истакла да без обзира на то колико тешко било, због своје деце наставља да гура даље:

- Они ће гледати каква сам. Мора да се гура даље, ролеркостер емоција наставиће се и у следећој години. Све можете, какви год успони и падови били - завршила је Марија пожелевши пратитељкама храброст, коју она годинама није имала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".